Info Terkini Temuduga TPM Uitm 2011

Panggilan temuduga untuk tpm uitm 2011 akan dibuat secara berperingkat-peringkat mengikut fakulti masing-masing.Panggilan temuduga akan bermula bulan empat.jadi sentiasa lah bersedia..untuk membantu anda saya akan sentiasa memberi info info terkini mengenai tp uitm.harap maklum dan semoga berjaya.untuk maklumat lanjut telefon ke jpbsm..

28 thoughts on “Info Terkini Temuduga TPM Uitm 2011”

    1. wslm..tpm 2012 mngkn keluar thn dpn..itu pn kl lctrer masih xckp.iklan tpm blh cek dkt website uitm ataupn blog sy ni..sbrg info pasal tpm akan diupdate dkt dua site ni..utk apply kene apply online melalui website uitm.bermula thn ni application adalah online.sblm2 ni application melalui penghantaran borang dan di iklan kn dkt utusan malaysia.

    1. intrview sekali shj.intrview dgn pihak fac.slps fac tapis nama yg trpilih.nama akn di hntr ke pihak jpbsm.jpbsm sekali lg akn buat tapisan..lps 2 br nama yg dpt akn diberitahu..

  1. salam..hi just nk share…mcm sy under fakulti pengurusan perniagaan…pihak uitm just hantar email utk panggilan interview n mock teaching..last week interview nya…so kena lah rjn2 semak email…then..kn prepare slide utk mock teaching..tp ms sy,,,,panel buat perubahan…kn direct je present,,tnpa ada bantuan alat mengajar..so kn lah well prepared..then ms interview soklan xbyk pon….interview by group…dlm 5 org skali… =)

    1. salam nora, agak2 nya berapa fakulti dah siap di interview yer? saya minta fakulti sains under neurology.

  2. Salam, nak tanya, sy dah pergi interview, then mcm mana sy nk tahu lepas ke tidak?dia akan call atau bg surat dan berapa lama tempoh untuk tahu? terima kasih ye.

  3. saya merupakan graduan lepasan UKM dan amat berminat dengan program TPM, umur saya 29, adakah saya masih layak untuk memohon?

  4. if kita tengah sambung master secara flp kt uitm, boleh ke mintak untuk tpm ni? ke kena tunggu smpai habis master dulu?

  5. Salam. Saya nak tanya, selalunya berapa lama nama kita akan berada di peringkat JPBSM ? Alhamdulillah, setakat ni pihak fakulti telahpun menyokong dan nama saya telahpun dihantar ke JPBSM. Pihak fakulti juga mengatakan dalam tempoh 1 hingga 6 bulan keputusan akan diperolehi. Namun, boleh saya tahu kebarangkalian keputusan dari JPBSM diumumkan ?

    Terima kasih.🙂

  6. salam…saye juga diberitahu yg saye lulus utk interview di pihak fakulti…saye hubungi sendiri pihak fakulti. cume result utk dari sumber manusia je yg lom tahu keputusan…saye juga diberitahu yg meeting dari pihak sumber manusia dah dibuat pada akhir bulan jun haritu….just kene tungu surat tawaran jela..akan dipos b4 bulan 9….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s